Д-р Марин Мухтаров

Д-р Мухтаров внася питане за контрола на рекламите в Кърджали

Д-р Марин Мухтаров
Д-р Марин Мухтаров

Независимият общински съветник д-р Марин Мухтаров внесе питане до кмета на община Кърджали за контрола на рекламните съоръжения в Кърджали. Докторът разпространи питането си чрез Фейсбук и дори го илюстрира със снимки. Независимият общински съветник си е направил труда да изброи, че от т.нар. Детелина на входа на града до изхода по посока Момчилград има 212 рекламни съоръжения без да се броят билбордовете.
„Платени ли са съответните такси за тях? Кога е извършена проверка на място“, пита д-р Мухтаров. Той чака отговор и какви средства са постъпили през 2013 и 2014 г. от такси за рекламите.

Независимият общински съветник разпространи питането си чрез Фейсбук и дори го илюстрира със снимки
Независимият общински съветник разпространи питането си чрез Фейсбук и дори го илюстрира със снимки

„Извършва ли се ефективен контрол по отношение на поставените рекламни съоръжения на територията на община Кърджали? Колко акта са съставени за нарушение на Наредбата за рекламната дейност на територията на община Кърджали през 2013г. и какъв е техният брой през 2014г.? Колко наказателни постановления са издадени през 2013 и през 2014г.? „, пита още независимият общински съветник, който се интересува още какъв е механизвът за осъществуване на контрол за нарушенията на Наредбата за рекламна дейност. Моля за писмен и устен отговор, с който да запознаете мен и общинските съветници на заседанието на 30 октомври.

I am a software engineer with 3 years of experience on working with an amazing CMS software called WordPress.
Авторски публикации 286

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре