Кметът на Кърджали приветства победителите от рали „България”

Кметът инж.Хасан Азис се срещна с  Рафи Кадир от кърджалийския тим, заел първото място в рали „България”.  Рандевуто се проведе дни след оспорваното състезание, в което навигаторът на екипажа Рафи Кадир и пилотът Пламен Стайков спечелиха националния шампионат. hasan azis-1
„Доказахме,че сме успешен тандем. За първи път се случва кърджалийци да бъдат на най-високото стъпало и сме горди с този успех”, каза Кадир.
По време на разговора стана ясно, че от общо осемте състезателни отсечки, валидни за националния шампионат екипажът им е повел в шест.
Състезанието се проведе на територията на община Самоков от 18 до 20 юли и в него участие взеха близо 20 екипажа от цялата страна.
„Победата ни се дължи и на екипа, с който работим. Благодарни сме на Вълко Стайков, Стефан Хубчев и на многобройните ни фенове. Когато нямаш приятели, с които да споделиш радостта от победата, смисълът се губи”, отбеляза Кадир. Той посочи, че въпреки трудностите Кърджали има едни от най-добрите състезатели в автомобилния спорт. Пред градоначалника той лансира идеята градът край Арда да бъде домакин на подобни прояви.
От своя страна инж. Азис поздрави шампионите за победата и заяви, че кърджалийци могат да се гордеят с този успех.

„Подкрепям с две ръце идеята в Кърджали да се провеждат етапи от състезанието, с уговорката, че трябва да има условия за това ”,  коментира градоначалникът.  Той допълни, че на практика са направени първите стъпки в тази насока с провеждането на офроуд надпреварата „4х4”.

Припомняме, че Кърджали успешно домакинства на проявата, която се проведе тази пролет.

I am a software engineer with 3 years of experience on working with an amazing CMS software called WordPress.
Авторски публикации 286

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре