You are here
Home > Пред строя > Жива риба на скара? Кебапчийска му работа!

Жива риба на скара? Кебапчийска му работа!

Табелата, рекламираща невъзможния деликатес.
Табелата, рекламираща невъзможния деликатес.
Табелата, рекламираща невъзможния деликатес.

Жива риба на скара. Това не е шега, поне ако се вярва на рекламата поставена в центъра на Кърджали, за да привличат жители и гости на града в квартално заведение някъде по брега на Арда. Защитниците на правата на животните могат да спят спокойно. Рекламираният деликатес е невъзможен. Кърджалийци неизкормена риба не ядат, от което следва, че няма как шарана или пъстървата да бъдат метнати на скарата докато още шават.

Изводът е, че не трябва много-много да се хваща вяра на табели, дори те да рекламират кварталното заведение на човек със самочувствието на перфектен ресторантьор, топ-хотелиер и разбиращ от културно-исторически и други там разни видове туризъм. Единственото, което може да се каже в случая е: „Жива риба на скара? Кебапчийска му работа!“

One thought on “Жива риба на скара? Кебапчийска му работа!

  1. Е , човекът поне се опитва да вмени на кърджалийци разни нещица- завършил бил туй-онуй, изнасял лекции в този-онзи университет, искали го тук -таме, не присвоявал пари, а усвоявал, не искал да става депутат, а го натискали да става, не направил инициативен комитет от служители, а служителите със сълзи на очи го принудили, не принуждавал служители-депесари да го издигат по места за кандидат-депутат, те самите го молели за това. А,, бе то цялата му работа на този господин „Меаца“ е к… ебапчийска!

Вашият коментар

Top