5 катастрофи станаха през уикенда

policiaПет катастрофи станаха през почивните дни в Кърджалийска област, съобщиха от полицията. Моторист е пострадал и е настанен в кърджалийската болница, след като катастрофирал в неделя около 16,30 часа по пътя от Кърджали за село Стремци. Вследствие на движение с несъобразена скорост С.Н./17/ загубил контрол над управлението и се блъснал в скат. Пострадалият е бил настанен в болницата със счупена ръка. Тестът за алкохол е с отрицателен резултат. Съставен е акт.

Само с материални щети са другите четири произшествия. След нарушена дистанция”Мерцедес” с водач Р.Р./31/ ударил движещ се пред него “Мерцедес” в района на село Петелово.

На бензиностанция в Черноочене автомобил “БМВ”, управляван от В.Ю./46/, при движение на заден ход ударил указателна табела.  “Хонда” с водач Г.И./41/ блъснал движещ се пред него автомобил “БМВ”, намаляващ скоростта заради преминаващи крави по платното в района на Лозенградци. На виновния за произшествието и на 46-годишната пастирка са съставени актове.

При маневра заобикаляне на ул.”Хан Аспарух” в Кърджали водачът на “Опел” Б.Х./64/ ударил паркиран “Роувър” и напуснал мястото на произшествието. Издирен е по-късно. Тестът за алкохол е с отрицателен резултат. Съставен е акт.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *