Жива риба на скара? Кебапчийска му работа!


Пред строя Жива риба на скара? Кебапчийска му работа!
Табелата, рекламираща невъзможния деликатес.
0 Comments

Табелата, рекламираща невъзможния деликатес.

Табелата, рекламираща невъзможния деликатес.

Жива риба на скара. Това не е шега, поне ако се вярва на рекламата поставена в центъра на Кърджали, за да привличат жители и гости на града в квартално заведение някъде по брега на Арда. Защитниците на правата на животните могат да спят спокойно. Рекламираният деликатес е невъзможен. Кърджалийци неизкормена риба не ядат, от което следва, че няма как шарана или пъстървата да бъдат метнати на скарата докато още шават.

Изводът е, че не трябва много-много да се хваща вяра на табели, дори те да рекламират кварталното заведение на човек със самочувствието на перфектен ресторантьор, топ-хотелиер и разбиращ от културно-исторически и други там разни видове туризъм. Единственото, което може да се каже в случая е: „Жива риба на скара? Кебапчийска му работа!“


One thought on “Жива риба на скара? Кебапчийска му работа!”

  1. Е , човекът поне се опитва да вмени на кърджалийци разни нещица- завършил бил туй-онуй, изнасял лекции в този-онзи университет, искали го тук -таме, не присвоявал пари, а усвоявал, не искал да става депутат, а го натискали да става, не направил инициативен комитет от служители, а служителите със сълзи на очи го принудили, не принуждавал служители-депесари да го издигат по места за кандидат-депутат, те самите го молели за това. А,, бе то цялата му работа на този господин „Меаца“ е к… ебапчийска!

Вашият коментар